Csomagolás

Felelősségvállalás és élelmiszer biztonság a globális környezetre gyakorolt ​​hatásunk korlátozása érdekében

A Genuine Coconut termék csomagolásánál minden kókuszt egy mikro-perforált, páralecsapódás elleni, csúcstechnológiájú, poliolefinből készült fóliába csomagoljuk, teljesen újrahasznosítható anyagból.

Miért csomagoljuk a szerves kókuszrostokat egy fóliába?

A fiatal kókuszdióink éretlen állapotban vannak, tele édes vízzel és zselészerű hússal. Ebben a szakaszban a héj nagyon porózus, és a kókusz folyamatosan lélegzik rajta. A fólia reprodukálja a külső zöld hús védő hatását, csökkentve ezzel légzési arányát, és megakadályozza, hogy néhány nap alatt az édesvíz savanyúvá váljon.

A fólia védi a kókuszdióinkat a kezeléstől és a külső szennyeződésektől. Megakadályozza a penészgombák növekedését a kókuszhéjban, és megakadályozza a származási országokban előállított fehér hántolt friss kókuszdióban általánosan használt szörnyű vegyi anyagok használatát. A fólia segít a kókuszvíz párolgási hatásának csökkentésében, valamint a kókuszdió eltarthatóságának és frissességének növelésében is, ami jelentős globális aggodalmat kelt – ÉLELMISZER-HULLADÉK.

Ez a fólia réteg 92% -kal kevesebb műanyagot használ, mint a természetes gyümölcsleveknél történő PET palackban való csomagolás.

A gyűrű 40% -át a kókuszhéjból készítjük, amely a csomók és a mag csiszolása folyamán keletkezik és egy teljesen újrahasznosítható gyantával keverjük. Szabadalmaztatott, könnyű nyitórendszerünk révén elkerüljük az olyan veszélyes eszközök használatát a kókuszdió kinyitásához mint például a kések és machete.

Egy kartongyűrűt használunk a kókusz alján lévő gyenge pontok védelmére a külső hatásoktól mivel ez a kókusz legérzékenyebb része. A kartongyűrű is megkönnyíti a fogyasztását, stabilitást biztosítva a kókusztej számára, és lehetővé teszi számunkra, hogy olyan információkat is feltüntessünk rajta, mint a táplálkozási értékek, a lejárati dátum, a tanúsítványok …. A karton gyűrű újrahasznosítható anyagokból készül és úgyszintén újrahasznosítható.

Termékünk természete miatt szívószálat kell használni ahhoz, hogy a kókusz belsejében elérjük a vizet. Polipropilén szívószálat használunk, amely újrahasznosítható. Rajta vagyunk annak fejlesztésén, hogy ezt a szívószálat egy 100% -ban komposztálható szívószállal helyettesítsük, amely remélhetőleg a következő néhány hónapban már elérhető is lesz.

A Genuine Coconut csapata elkötelezte magát amellett, hogy továbbra is keményen dolgozzon a 100% -ban biológiailag lebomló csomagolás elérése érdekében.