A kókuszvíz előnyei

I.

Gyorsan hidratálja a testet


A kókuszvíz kiváló, frissítő ital, és megakadályozza a kiszáradást. Alapvető szerepet játszik abban, hogy a test hidratálódjon a fizikai aktivitás során, mert gazdag káliummal és más ásványi anyagokkal, például magnéziummal, kalciummal, nátriummal és foszforral rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a rehidrálás mellett az esszenciális tápanyagokat is visszaállítja.

2.

Segíti a bőr egészségi állapotának javítását


A kókuszvíz tartalmaz laurinsavat és citokinint, természetes összetevőket, amelyek segítenek minimalizálni a bőrsejtek öregedését. Antioxidáns tulajdonságaiknak köszönhetően ezek az összetevők segítik a bőr egészséges és sima megjelenését.

3.

Természetes vizelethajtó


A kókuszvíz természetes vizelethajtó. Segíthet a veseműködésnek és megakadályozza a húgyúti fertőzések kialakulását, köszönhetően kiváló tulajdonságainak.

4.

Hasznos az emésztéshez és az anyagcseréhez

A kókuszvíz számos természetes bioaktív enzimet tartalmaz, amelyek segíthetnek az emésztési problémák és az anyagcsere javításában. A kókuszvíz rendszeres fogyasztása segít megelőzni az emésztési problémák által okozott gyomorfájdalmat.

5.

Visszaállítja az energia szintjét


A kókuszvíz teljesen természetes izotóniás ital. Több mint kétszeresét tartalmazza a legtöbb izotóniás ital káliumát, és több mint egy banánt. A kókuszvíz elektrolit-egyensúlya hasonló az emberi plazmához.

6.

Segíthet a fogyásban

A kókuszvíz számos előnnyel jár. Alacsony kalóriatartalmú, alacsony cukortartalmú ital, 99%-ban zsírmentes. A rendszeres kókuszvíz fogyasztás növeli a szervezet anyagcseréjét, és segít azoknak, akik megpróbálják súlyukat szabályozni.

7.

Gluténmentes – alkalmas a lisztérzékenységben szenvedőknek


A Genuine Coconut kókuszdió víz gluténmentes, valamint antioxidánsokban gazdag. Ez egy ökológiai ital, amely 100%-ban Organikus.