A legfinomabb kókuszdió

Nekünk van a legjobb kínálatunk, mivel csak a legjobb, 100% -ban organikusan termesztett, friss aromás kókuszdiót választjuk ki a sok közül, amelyet a hagyomány szerinti nemzedékeken átívelő hagyományos módszerekkel való betakarításon esnek keresztül.

Megőrzi tulajdonságait

A természet kókuszvizet kínál a világ legjobb tárolójában: magában a kókuszdió magjában.
Természetes védelmet nyújt a  zöld héja amely védi és teljesen aszeptikusan tartja a belső folyadékot, hogy a kókuszvíz tiszta, szűz és 100% -ban mentes maradjon minden mikrobás fertőzéstől.
A természetes héj védelmező és szigetelő hatása az utolsó pillanatig megóvja a szállítás során, mely ellenőrzött hőmérsékleten történik ezzel megőrizve, (a kókuszban is) fenntartva, az eredeti kókusz kókuszvizének érzékszerveinkre ható tulajdonságait, és annak finom ízét.

A természet tisztelete

Filozófiánk teljes mértékben tiszteletben tartja a természetet, hogy a garantálja a szűz kókuszvizet és annak természetes úton való fogyasztását.
A kókuszdiók Thaiföldről érkeznek Európába, hogy a legmagasabb minőségi és higiéniai követelményeknek minden szinten megfeleljünk és a legújabb hűtőberendezésekkel szabályozott hőfokon kezelhessük és dolgozhassuk fel a terméket. A termékeket egyenként meghámozzák és csiszolják, valamint ellátják a logóval és egy robot segítségével elhelyezik rajta a felnyitási rendszerhez szükséges o-gyűrűt, ezáltal megőrizve az értékes belső tartalmat.

Thaiföldről, minden ízével együtt

Röviden, mi elhozzuk a természetet a fogyasztónak a nyers kókuszvíz formájában mely megőrzi minden eredeti ízét és aromáját. Minden egyes lépési folyamatot védünk, ezért külön mérnöki, kutató és fejlesztési csoportokat hoztunk létre, hogy ez így is maradjon.
A Genuine Coconut az első organikus kókuszvíz a világon, amely a kókuszdióból mint saját konténeréből fogyasztható egy egyszerű felnyitásirendszernek köszönhetően, bárhol legyél is. Hihetetlenül hangzik, ugye?