Jó gyakorlatok a kókuszvíz előállításunk folyamataiban

Folyamataink minőségi garanciáját a GMP (Good Manufacturing Practicies) jóváhagyása szerint végezzük, ezáltal biztosítva a kókuszok ültetésének, betakarításának és feldolgozásának egységességét, szakosodott és ellenőrzött minőségi előírásoknak és a marketinghez szükséges feltételeknek megfelelően.

Kókuszvíz fenntartható módon termelve


Határozottan elkötelezettek vagyunk a társadalom és a környezet iránt. Ezért kaptuk meg a GLOBAL GAP tanúsítványt, amely garantálja, hogy a kókuszdióink megfelelnek a minőségi és biztonsági szinteknek: A Genuine Coconut valamennyi folyamatában fenntarthatósági kritériumokat követ, tiszteletben tartva munkatársaink és környezetünk biztonságát, egészségét és jólétét .

A legmagasabb minőségi előírások kókusz vizünkre

Dolgozva azon, hogy minden jogi, biztonsági és minőségi előírásokon keresztül eljussunk hozzád: azon vagyunk, hogy a legjobb minőségi tanúsítványokat szerezzük be a Genuine Coconut termeléséhez, marketingjéhez és forgalmazásához.

· BRC Food
· IFS Food

 

Ökológiai termesztésű kókuszdió


A GENUINE COCONUT az egyetlen kókuszvíz a piacon, amely organikusnak minősített az eredeti tartályában. Az ökológiai minősítés biztosítja, hogy a kókuszdió termesztésével kapcsolatos valamennyi eljárás mentes a szintetikus műtrágyáktól és peszticidektől, amelyek a talaj állapotát rontják és halott zónákat hozhatnak létre az óceánban.
Ráadásul a kókuszdióink 100%-ban , soha nem voltak genetikailag módosítottak (GMO).
A GENUINE COCONUT közvetlenül a saját tartályából fogyasztható, melyet soha nem dolgoztak fel és nem tartalmaznak olyan adalékanyagokat vagy tartósítószereket, amelyek megváltoztatják tulajdonságait.