A Genuine DRINK & EAT kókuszdió egy magas minőségű organikus kókuszdió, mely rengeteg kókuszvizet valamint kókuszhúst tartalmaz. Közvetlenül a kókuszdió héjából fogyasztható, mely a lehető legjobb természetes anyag a beltartalom konzerválására és természetesen ökológiai szempontból is.

A könnyű felnyitási rendszer lehetővé teszi hogy a lehető legérzékibb módon igyuk és együk tartalmát mindenféle eszköz használata nélkül, bárhol a világon.
Egy ízletes ital mely egyben egészséges snack is, meylet bárhol és bármikor fogyaszthat.

  1. Bökje át a logo felett található lyukat a pálcikával

2. Az iváshoz helyezze be a szívószálat

3. Távolítsa el a címkét, majd üsse egy kemény felülethez közvetlen a faragott vonal mentén

4. Vágja ki a húst és fogyassza el

Álmodozott már arról, hogy egyszerűen bontson ki egy kókuszdiót?
Az új kókuszdió a Genuine coconuttól egy érzéki és kényelmes módot kínál, hogy a legjobb vizet és kókuszhúst élvezettel fogyaszthassa.
Hogyan?

A héj átfúrása egy bambusz pálcával, hogy megihassa a vizet és elfelezhesse a kókuszdiót anélkül, hogy szerszámra lenne szüksége. Meglepő? Egyszerű és meglepően ízletes!

 

Abszolút természetes csomagolásával ez a termék elkerüli a szennyező anyagok használatát, melynek köszönhetően közvetlenül hozza el kezébe a természetet. A kókuszdió mellett a csomagolás összes eleme 100% -ban biológiailag lebomló: a bambusz pálcika, a PLA (kukoricakeményítőből készült vegyület) körcímke és a biológiailag lebontható szívószál, amelyet kifejezetten a Genuine Coconut DRINK & EAT számára fejlesztettek ki.

 

Organikus minőségi tanúsítvánnyal a Genuine Coconut gondoskodik az egészségéről és jólétéről, biztosítva a teljesen kemikália mentes élelmiszert. Ezáltal, mi szintén gondoskodunk bolygónkról, csökkentve a környezet szennyezést, a biodiverzitást és támogatva a természeti erőforrások megfelelő felhasználását.  

 

 

 

 

Élvezd bárhol is jársz. A kókusz filozófiája, hogy gondoskodjon a testről és elméről, miközben élvezzük különleges ízét. Hidratáld, frissítsd fel magad ízletes húsával. Könnyű felnyitni és szállítani, ideális ital és snack bármilyen élethelyzetben otthon vagy a munkahelyen, tornateremben vagy kerti partin: Genuine Coconut Drink & Eat.

Trükk a hús héjról történő könnyű leválasztásához


Genuine Coconut Drink & Eat könnyű felbontásának köszönhetően nincs szükség fizikai erőre. Ha azt akarod, hogy olyan egyszerűen hozzájuthass a húshoz akár egy gyerek is megtudja csinálni mindenféle kockázat nélkül, fagyaszd le a kókuszdiót 12 órára már nyitott állapotában, majd 900W-on melegítsd fel microhullámú sütőben 1 percig. A hús könnyedén lefog válni a héjról.